Bon Air Edegem 2019: we mochten heel wat belangstellenden verwelkomen.

Par Aline Noël Le 2 oktober 2019

Pharmagest dankt u voor uw aanwezigheid op het Bon Air Seminarie en voor uw belangstelling in de presentaties. Kon u er niet bij zijn? Of wilt u onze presentaties nog eens doornemen? Download ze hieronder gratis!

Download onze presentatie “ULTIMATE, de enige Business Software voor Officina’s”.

ULTIMATE is een software die voortdurend beter wordt gemaakt. Nieuwe modules, regelgeving: Marc Vrints, apotheker en Business Analyst Pharmagest, legt uit wat er nieuw is in de laatste versie van de enige business software voor officina’s en licht alvast en tipje van de sluier op van de tot eind 2019 geplande verbeteringen (op het vlak van naleving van de regelgeving en van de algemene werking).

Download onze presentatie “Mijn apotheker, mijn vertrouwenspersoon”.

Welke rol voor de apotheker in de toekomstige gezondheidszorg modellen?

Veroudering, beschavingsziekten, digitalisatie, gebrek aan middelen leiden tot een groeiende ontevredenheid van de burgers en zorgverleners.

Om de verwachtingen van de bevolking beter te beantwoorden, hervormen een groot aantal landen in Europa hun gezondheidszorgsysteem rondom drie pilaren:

–         Ambulante & thuiszorg

–         Geconnecteerde zorg

–         Preventieve zorg

Deze nieuwe benaderingen hebben als eerste gevolg een competentie verschuiving tussen de bekende en nieuwe spelers in de gezondheidsmarkt.

Onafhankelijke apothekers zien enerzijds hun zakencijfer zakken door verminderende terugbetalingen, online aankopen en grote keten maar anderzijds biedt deze snel veranderende omgeving volledige nieuwe opportuniteiten.

Welke zijn deze en hoe kunnen apothekers hun handel in de toekomst verder ontwikkelen zonder de kwaliteit van de zorg op te offeren aan pure handelspraktijken?