Bon Air Ter Elst 2018: u zorgde voor een heel geslaagde editie!

Par Aline Noël Le 28 september 2018

Het hele SABCO-team bedankt jullie voor de talrijke bezoeken aan onze stand en voor jullie interesse in onze nieuwe producten en diensten!

Heeft u de editie 2018 van Le Bon Air gemist? Geen nood! SABCO is ook aanwezig op de Pharmanology Exhibition die op 19/20/21 oktober plaatsvindt in Brussel: mis deze kans niet om onze nieuwe producten te ontdekken!

Download onze lezingen

DIEFSTAL- & INBRAAKPREVENTIE

Beveiliging van de apotheek_ preventie en nuttige tips

Profiteer van eenvoudige en slimme tips van de federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken. Zo garandeert u een optimale veiligheid in uw apotheek en zorgt u ervoor dat uw team en uw patiënten ongestoord kunnen werken en winkelen.

DOWNLOAD DE CONFERENTIE

 

 

OPTIMALISEER DE “CUSTOMER JOURNEY” VAN UW PATIËNTEN MET HET DIGITALE WINKELREK OFFITOUCH

Customer JourneyDe apotheek moet een modern imago opbouwen om aantrekkelijk te blijven en in te spelen op de vele klantentrajecten of “Customer Journeys” die de patiënten in de praktijk toepassen. Ontdek aan de hand van concrete cases hoe u het digitale winkelrek OffiTouch kunt gebruiken om uw apotheek moderner te maken en uw patiënten een nieuwe winkelbeleving te bieden.

DOWNLOAD DE CONFERENTIE

 

 

Uitslag van de wedstrijd Win een etentje in Villa in The Sky

Villa in the SkyDaniel Dedrie, apotheker-titularis van PHARVEDA, is de winnaar van onze grote wedstrijd. Hij mag zich dus opmaken voor een gastronomisch etentje voor 2 in Villa in the Sky in Brussel.

 

Proficiat!