COVID-19 : uitzonderlijke omstandigheden, uitzonderlijke ondersteuning

Par Aline Noël Le 31 maart 2020

Ook in deze uitzonderlijke omstandigheden waarmee ons land wordt geconfronteerd, kunt u ervan op aan dat we alles in het werk stellen om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen en om alle commerciële aanvragen te blijven verwerken.

Voor onze commerciële dienstverlening is het wel zo dat alle bezoeken van onze commerciële adviseurs tot 19 april worden opgeschort. Wij blijven echter volledig tot uw beschikking voor bestellingen van apparatuur of verbruiksgoederen die u nodig heeft voor de goede werking van uw apotheek. U kunt alle aanvragen rechtstreeks mailen naar info@pharmagest.be.

Met betrekking tot onze support-, hardware- en softwareonderhoudsdiensten, laat Pharmagest Belgium al zijn medewerkers van thuis uit werken om de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening te kunnen blijven garanderen. Daarom vragen wij u om in eerste instantie via e-mail met ons te communiceren op het adres info@pharmagest.be. Gezien de omstandigheden wordt het telefonisch onthaal doorgestuurd naar een nummer waarop het niet mogelijk is om meerdere oproepen tegelijkertijd te beantwoorden. Wij danken u alvast voor uw geduld en begrip.

Gelet op het belang voor de volksgezondheid en uw opdracht als zorgverlener is de helpdesk voor software en technische ondersteuning van PHARMAGEST BELGIUM (bereikbaar op het nummer +32 (0)71 75 59 11 of info@pharmagest.be) ook langer geopend:

  • TECHNISCHE ONDERSTEUNING: van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 20.00 u en in het weekend van 09.00 tot 18.00 u. Na 17.30 u en op zaterdag kunt u ons bereiken op het nummer: +32 (0) 478 50 11 92 of via e-mail
  • SOFTWARE: van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 19.00 u. Na 17.30 u. kunt u ons bereiken op het nummer: +32 (0) 478 50 11 92 of via e-mail.

De technische dienst blijft paraat staan voor installaties en de nodige herstellingen van storingen in uw apotheek.

Via onze FarmaMobile-applicatie en ons SMS-verzendsysteem kunt u op afstand communiceren met uw patiënten. Aarzel niet om ons meer informatie te vragen over deze tools op info@pharmagest.be.

Het voltallige PHARMAGEST BELGIUM team dankt u oprecht voor de dagelijkse inspanningen die u en uw teams leveren voor de gezondheid van ons allemaal. We blijven tot uw beschikking als u nog verdere informatie of hulp nodig heeft.

Met hartelijke groeten, 

Koen Breyne, Country Manager