Functioneel Analist FR/NL

Par Aline Noël Le 24 april 2023

Over Pharmagest Belgium

Pharmagest Belgium en Pharmagest Luxembourg, is een team van een veertigtal medewerkers. Elke dag doen we er alles aan, om meer dan 500 Belgische apothekers, die ons vertrouwen, zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ben jij op zoek naar een boeiende en uitdagende job?
Wil je deel uitmaken van een structuur op mensenmaat die alle voordelen biedt van een grote groep?
Deskundigheid, anticipatie, nabijheid en optimisme zijn de waarden die jou drijven? Solliciteer dan voor de functie Functioneel Analist.

De functieomschrijving

Als functioneel analist, kom je terecht in onze R&D-afdeling, gespecialiseerd in de ontwikkeling van apotheeksoftware voor Luxemburg en België.

Binnen een multidisciplinair team, bestaande uit developers, een functioneel analist en een test analist, werk je voornamelijk aan de Id.Be oplossing, voor de Belgische markt, maar het is ook mogelijk dat je aan de andere oplossingen van de groep moet werken zoals Id.Lux, voor de Luxemburgse markt.

id is een softwareoplossing waarmee de apotheker al zijn activiteiten kan beheren (verkoop, voorraadbeheer, aankoopbeheer, enz.). Door deel te nemen aan de ontwikkeling, geef je de mogelijkheid aan de Apotheker om tijd vrij te maken om zijn acties bij de patiënten te versterken en zo de opvolging van hun gezondheid te verbeteren.

Het team werkt met agile, met sprints van 3 weken, zo dicht mogelijk bij de behoeften van de klant, door verschillende rituelen te integreren (dagelijkse vergadering, planning, retrospectief en demonstratie). Alles met een goed humeur en wederzijdse hulp.

Als Functioneel Analist is het jouw taak om, in samenwerking met de reeds aanwezige functioneel analist, de ondersteunende activiteiten op het gebied van projectbeheer te verzekeren.

Je bent verbonden aan het agentschap te Gosselies in België maar je zal af en toe naar het hoofdkantoor in Frankrijk (Villers Les Nancy) reizen. Telewerken, maakt deel uit van onze bedrijfscultuur.

Hiervoor:

– Je brengt je expertise tijdens de studie- en ontwerpfase.

– Je bent in contact met de klant om de behoeften te verzamelen en te analyseren, om vervolgens modellen te ontwerpen en de vereisten/prioriteiten op te stellen.

– Je neemt deel aan de opvolging van de ontwikkeling, door de werklast van de taken met betrekking tot projectbeheer in te schatten om, vervolgens, de projecten intern en bij klanten te presenteren/valideren.

– Je neemt samen met de Functioneel Analist deel aan de reglementaire punten (FR/NL) en je staat in voor de opvolging en de te integreren functionaliteiten.

– Je neemt deel aan de opstelling van de functionele perimeter die geïntegreerd moet worden aan de producten, in samenwerking met de reeds aanwezige Functioneel Analist.

– Je draagt ​​bij en doet beroep op de community testers van de groep Equasens (Benchmarking, synergie met testers van andere teams, enz…)

Gebruikte werktools: JIRA, Confluence, Polarion

Gezocht profiel

Idealiter heb je een eerste ervaring met de functie.

Maar, we zoeken eerst en vooral een tweetalige persoon (FR/NL), nieuwsgierig en rigoureus, met een analytisch en synthetisch vermogen. Uw relationeel en communicatievermogen zullen ook een kostbare troef zijn.

Je beschikt over een opleiding in informatica (ontwikkeling, support, …) en je wenst je te specialiseren in functionele analyse ?
Aarzel niet om te solliciteren, we kunnen je opleiden !

En omdat we er een erezaak van maken om mensen te integreren met wie we graag werken, deel je graag met anderen en heb je een flinke dosis levensvreugde!

Andere informatie:

Onze visie van de rekrutering: Bij ons zijn er geen klonen, geen elitisme, maar we maken een strenge selectie van persoonlijkheden die onze bedrijfscultuur delen. Daarom hechten we er het grootste belang aan, ervoor te zorgen dat elke aanwerving het resultaat is van een gedeelde en doordachte beslissing, zowel voor u als voor ons.

Werkplaats

Gosselies – België
Verplaatsingen naar het hoofdkantoor in Villers Les Nancy – Frankrijk.