Maak het verschil met onze bandagisteriemodule!

Par Aline Noël Le 27 januari 2020

Parafarmaciewinkels, meer en meer concurrentie via e-commerce, toenemende druk op apotheken om winstgevend te kunnen blijven: als apotheker moet u vandaag de dag uw gewoontepatronen in vraag durven stellen en op zoek gaan naar nieuwe manieren om de omzet van uw apotheek te stimuleren. En wat als u zich nu eens specialiseerde in bandagisterie met de nieuwe module van ULTIMATE?

Waarom specialiseren?

Door u te specialiseren in een bepaald gebied, zoals bandagisterie, wordt u een referentie voor uw patiënten. Ze zullen eerder naar uw apotheek gaan (zelfs als ze van verder komen) om het product en advies te vinden dat ze nodig hebben. U vergroot uw verzorgingsperimeter en daarmee uw patiëntenbestand.

De ontwikkeling van een specifiek assortiment kan ook een manier zijn om u te onderscheiden van uw naaste concurrenten als u zich in een bijzonder verzadigd gebied bevindt.

Deze specialisatie stelt u ook in staat om meer omzet te genereren, niet alleen door de verkoop van de producten in het assortiment, maar ook door de impulsaankopen van patiënten die uw apotheek bezoeken, te verhogen.

De bandagisteriemodule in ULTIMATE

Dankzij de nieuwe bandagisteriemodule die in ULTIMATE, uw Business Software voor Officina’s, is opgenomen, kunt u snel en efficiënt en toebehoren voor kleine bandagisterie afleveren (materiaal voor incontinentie- en stoma’s).

We zetten de concrete voordelen van deze nieuwe module even voor u op een rijtje:

  • U biedt bij verkoop rechtstreeks de patiëntprijs (met aftrek van de terugbetaling) aan.
  • ULTIMATE houdt rekening met de dotatie en waarschuwt u boven het aantal hoeveelheden in de door het RIZIV vastgestelde periode dreigt te gaan.
  • ULTIMATE houdt rekening met hoeveel producten er in een afgeleverde doos steken.
  • ULTIMATE waarschuwt u met een pop-up wanneer u producten aflevert die niet tegelijk terugbetaalbaar zijn.
  • ULTIMATE biedt u de mogelijkheid om de vooraf ingevulde bijlage 13 op het einde van de verkoop af te drukken. Het enige wat u hoeft te doen, is het te ondertekenen met uw handtekening en de handtekening van de patiënt voordat u het terugstuurt naar de AO.
  • In het tabblad “Bandagisterie” kunt u in twee klikken de volgende informatie opvragen: terugbetalingsvoorwaarden, maximale dotatie, gegevens die nodig zijn voor het handmatig invullen van bijlage 13.

Met andere woorden, met de bandagisteriemodule biedt u uw patiënten meer service en verliest u minder tijd met de administratie.

Interesse? Vraag ons om meer informatie over de voordelen van de module.