Nieuw: PAYCONIQ in ULTIMATE

Par Aline Noël Le 22 maart 2021

Vanaf versie 3.1.8 van ULTIMATE kunt u PAYCONIQ als volwaardige betaalmethode in uw apotheeksoftware gebruiken.

Payconiq in uw apotheek: hoe en waarom?

Met de Payconiq by Bancontact-applicatie kunnen uw klanten met hun smartphone betalen in uw winkel of webshop.

  • VASTE BETALING

Uw patiënten hebben enkel de Payconiq by Bancontact app op hun smartphone nodig om de betaling uit te voeren. U hoeft bij het afsluiten van de verkoop alleen maar “PAYCONIQ” als betaalwijze te selecteren.

  • GEEN VASTE KOSTEN

U betaalt een eenmalige toegangsprijs van 149 euro en daarna betaalt u alleen de kosten per transactie: 6 cent voor betaling in de winkel of 20 cent voor online betaling.

  • BEVEILIGING

Payconiq is 100% veilig: u weet onmiddellijk of de transactie correct is uitgevoerd. Bovendien hebt u geen contant geld meer nodig in de kassa, zodat u niet elke avond naar de bank hoeft: handig en veilig.

PAYCONIQ in ULTIMATE

Vanaf versie 3.1.8, beschikt u over een “Payconiq” betaalmethode wanneer u een verkoop afsluit. Als u geen Payconiq-klant bent, wordt deze knop grijs weergegeven.

Zodra de betaalmethode is geselecteerd, scant uw patiënt eenvoudigweg uw QR-code met zijn smartphone om de transactie te voltooien.

Interesse? Contacteer ons via onderstaand formulier om de module te activeren voor een kostprijs van 149€. Zodra uw PAYCONIQ-contract is ondertekend, zullen onze teams de service in uw ULTIMATE instellen.

Wenst u meer informatie over dit product?
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.