Consulting

Om u te helpen bij de verdere ontwikkeling van uw onderneming, stelt Pharmagest u het Consulting-aanbod voor: een reeks deskundige diensten om u te ondersteunen, gaande van de diagnose van het potentieel van uw apotheek tot de implementatie van passende oplossingen en het behalen van resultaten. Bepaal samen met ons wat we kunnen doen om uw apotheek te helpen groeien.

De consulting-oplossing

Onze consulting-packages: opleiders-experten van PHARMAGEST begeleiden u van de diagnose van het potentieel van uw apotheek tot de implementatie van op maat gemaakte oplossingen en helpen u de beoogde resultaten neer te zetten.

Verkoop, advies en diensten aan patiënten, beheer, aankoop, management: onze experts van Pharmagest analyseren eerst de situatie in uw apotheek op basis van uw activiteitenindicatoren. Op basis daarvan brengen ze het volledige potentieel dat nog voor verbetering vatbaar is in kaart. Vervolgens stellen onze opleiders onder uw toezicht een gepersonaliseerd actieplan op in uw apotheek. Een evaluatie meet nadien hoe doeltreffend de getroffen maatregelen zijn ten opzichte van de vastgestelde doelstellingen.

4 packages om uw apotheek te doen groeien

1. Uw verkoop stimuleren

Wilt u uw omzet maximaliseren, uw verkoop op gang brengen en de gemiddelde besteding in uw apotheek verhogen? Dit consulting package is voor u gemaakt. Aan de hand van een gedetailleerde analyse van uw patiëntenbestand, uw apotheekteam en uw huidige verkoopmethoden, werken onze experten van PHARMAGEST een heuse verkoopstrategie voor u uit (promoties, koppelverkoop, merchandising, enz.) die is afgestemd op uw patiënten en met de hulp van ULTIMATE kan worden geïmplementeerd.

2. Uw marge verhogen

Maakt u onvoldoende winst ondanks een goede omzet? Wilt u een aankoopstrategie uitwerken of gewoon uw winst verhogen? Met deze package, en met de hulp van ULTIMATE, bepalen onze experts welke punten een impact hebben op uw marge en werken ze acties uit om uw marge te verbeteren door middel van een echt aankoopbeleid.

3. Uw voorraad optimaliseren

De juiste hoeveelheid producten op het juiste moment in huis hebben is essentieel voor uw apotheek. Klinkt ingewikkeld? Onze experts zetten het beste voorraadbeheer in ULTIMATE voor u op om overvoorraad, vervallen en ontbrekende producten te voorkomen.

4. Een goede klantenbinding opbouwen

20% van uw klanten zorgen voor 80% van uw omzet en 10% van uw klanten zorgen voor 90% van uw winst. Een goede klantenbinding is dus cruciaal. Onze ULTIMATE-experts stellen samen met u een actieplan op om uw trouwe klanten in kaart te brengen en uw occasionele bezoekers om te vormen tot vaste klanten.

Zin om meer te weten over ons aanbod? Contacteer ons via onderstaand formulier.

Wenst u meer informatie over dit product?
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.