Hardware

IT-hardware

Als partner van uw officina, rust Pharmagest Belgium uw apotheek van a tot z uit met robuust en innovatief IT-materiaal: servers, printers, schermen, computers (laptops), enz.

Onze partners zoals LENOVO, ZEBRA, EPSON, BROTHER en DATALOGIC zijn betrouwbare bedrijven die duurzame kwaliteitsproducten aanbieden.

De technische dienst van Pharmagest Belgium verzekert de installatie van uw IT-materiaal. U bent er dus altijd zeker van dat deze producten compatibel zijn met uw bestaande hardware. En u beschikt altijd over een correcte en veilige installatie, uitgevoerd door professionals!

RENTPHARM, het ALL IN ONE dienstenpakket

Bij elk investeringsproject is het belangrijk om de meest geschikte financieringswijze te kiezen. Pharmagest Belgium biedt u een financieringsoplossing die 100 % voor apothekers werd ontworpen en perfect inspeelt op uw noden en de evolutie van uw beroep: RENTPHARM, het ALL IN ONE dienstenpakket.

Met RENTPHARM is alles inbegrepen en zijn er geen verrassingen. Via vaste en gecontroleerde vaste maandelijkse afbetalingen financiert u uw project en geniet u voor alle hardware die in het contract is opgenomen van inbegrepen onderhoud.

Om de 30 maanden werkt u met de allernieuwste hardware zodat u over steeds krachtiger en gebruiksvriendelijker apparatuur beschikt.

Het onderhoud van al uw IT-materiaal is inbegrepen. Een probleem? Bel uw technische assistentiedienst die 6 dagen op 7 beschikbaar is en we zorgen binnen de kortste keren voor een snelle interventie! En omdat u altijd over de laatste hardware beschikt, verkleint u in grote mate het risico op computerpech. Bovendien heeft u met RENTPHARM standaard recht op vervanging door een gelijkwaardige hardware. Zo wordt de downtime veel korter gemaakt.