OffiCentral : beheer gemakkelijk uw groepering

OffiCentral: Beheer gemakkelijk uw groepering

Staat u aan het hoofd van meerdere officina’s of bent u verenigd met andere confraters? OffiCentral is de geschikte oplossing voor alle apothekersgroeperingen. Dankzij deze tool beheert u op één punt verschillende officina’s.

Verdeel uw behoeften onder elkaar om beter aan te kopen

OffiCentral maakt het mogelijk om de behoeften van elk van uw officina’s globaal in één enkele bestelling te bundelen om kortingen en voordelige marges te verkrijgen. Met de OffiCentral-indicatoren beschikt u over het totaal en gedetailleerde aantal verkochte producten in al uw officina’s. U kunt dan in de onderhandelingen voordeliger voorwaarden verkrijgen.

Verbeter uw voorraadbeheer

Analyseren, bestellen, in ontvangst nemen en teruggeven: voortaan kan het heel eenvoudig! Met OffiCentral help je probleemloos de apothekers van uw groep uit de brand. Dankzij de gecentraliseerde gegevens, gebeuren de voorraadbewegingen en tariefveranderingen tussen al uw officina’s automatisch. De bijbestellingen tussen uw apothekers worden beheerd in functie van het globale verloop van uw voorraad over een referentieperiode.

Win tijd

OffiCentral maakt het mogelijk om factureringen, leveringen en bestellingen heel eenvoudig en geautomatiseerd te beheren. De ingevoerde informatie in uw officinasoftware wordt gekopieerd in OffiCentral. Plaatst u een groepsbestelling via OffiCentral? U vindt al uw bestellingen terug op elke software van uw apotheken.

Analyseer en communiceer

De module statistieken van OffiCentral laat u toe om in real time al uw apotheken te vergelijken en te onderzoeken. Bovendien kunt u dankzij de gedeelde agenda en het e-mailprogramma erg efficiënt communiceren met uw confraters of medewerkers.

Uw voordelen met OffiCentral:

  • Uw behoeften met elkaar delen om beter aan te kopen
  • Eenvoudig confraters uit de nood helpen
  • Eenvoudig en automatisch factureringen, leveringen en bestellingen beheren
  • Delen en communiceren tussen officina’s
  • De voorraden en behoeften van uw officina’s automatisch doorsturen
  • De kassagegevens en boekhoudgegevens automatisch doorsturen
  • De kassa’s in de officina’s blind beheren

Hebt u meer informatie over dit product nodig ?
Maak uw keuze !

Ik wens opgebeld te worden

Ik wens een e-mail te versturen

Toegang tot online-formulier