OffiHome: het beheer van rust- en verzorgingstehuizen

OffiHome: het beheer van rust- en verzorgingstehuizen

De sector van de rusthuizen (RH) en de rust- en verzorgingstehuizen (RVT) blijft maar groeien in België.  Eind 2014, waren de 1.534 erkende infrastructuren in België al goed voor een capaciteit van meer dan 135.000 bedden. Voor de apotheker vertegenwoordigen de RH en RVT dus een patiëntenbestand met een heel sterk potentieel. Om u te helpen bij het beheer van de individuele medicatievoorbereiding (IMV), werkte Sabco OffiHome uit.

 

Wat is OffiHome?

OffiHome is een oplossing die u in staat stelt om een volledige en efficiënte dienst te verlenen aan de rust- en verzorgingstehuizen. OffiHome brengt een link tot stand tussen het rusthuis en uw ULTIMATE-software.

Zowel bij het manueel of geautomatiseerd klaarmaken van de individuele medicatievoorbereiding, wint u tijd dankzij OffiHome. Met dit platform kunt u makkelijk voorschriften van de patiënten van de homes invoeren en uw bestellingen voor deze homes aanmaken.

Hoe werkt het?

In de software wordt de informatie over de behandelingen voor elke patiënt omgezet in een volledig doseringsplan, dat in de vorm van etiketten kan worden afgedrukt. Vervolgens deconditionneert of verblistert u manueel of geautomatiseerd, waarbij u het posologieschema volgt. Met OffiHome bent u er zeker van dat u voor elke patiënt-bewoner, op de tablet na, het juiste voorraadbeheer kan verzekeren.

Uw OffiHome-voordelen

  • Win tijd bij het beheer van de individuele medicatievoorbereiding (IMV).
  • Produceer efficiënt aan de hand van een overzicht op de details van uw productie: tijdstip waarop het product uit voorraad wordt gehaald, naam van de patiënt, kamernummer…
  • Zorg voor een vlotte uitgave van de voorschriftvoorstellen op basis van een patiëntvoorraad en een herbevoorradingsperiode.
  • Houd in één muisklik in het oog of er veranderingen optreden op het vlak van de behandeling, de posologie en of de informatie over de patiënt nog klopt (hospitalisatie, overlijden,…).
  • Maak uw etiketten voor de manuele of geautomatiseerde IMV klaar.

Hebt u meer informatie over dit product nodig ?
Maak uw keuze !

Ik wens opgebeld te worden

Ik wens een e-mail te versturen

Toegang tot online-formulier