OffiSeen: de videobewaking in de officina

OffiSeen, de videobewaking in de officina

Veiligheid is van het allergrootste belang voor de officina: het aantal gewelddaden (diefstal, fysieke of verbale agressie) in apotheken blijft in stijgende lijn gaan. Om apothekers te helpen om zich tegen dit fenomeen te verweren, ontwierp Pharmagest Belgium OffiSeen, een videobewakingsoplossing die zich aanpast aan uw noden en uw budget.

Uw OffiSeen-voordelen:

  • Dieven ontraden

Diefstal en agressie komen steeds vaker voor in apotheken. Wie over een videobewakingssysteem beschikt met zichtbare camera’s schrikt dieven af en verkleint het risico op kwaadwillige daden.

  • Het veiligheidsgevoel herstellen

De officina is de ruimte waar u uw patiënten ontvangt en de werkvloer voor uw team. OffiSeen helpt een veilig klimaat te bewerkstelligen en laat u toe om uw beroep in alle rust en kalmte uit te oefenen.

  • Voortdurend toezicht

De OffiSeen-camera’s die in uw officina werden geïnstalleerd, nemen alles voortdurend op, zowel ‘s nachts als overdag. U beschikt over kwaliteitsvol beeldmateriaal waar u vanop uw smartphone of vanuit de OffiSeen+-app rechtstreeks toegang toe heeft. Bij indringing ontvangt u onmiddellijk een melding via sms of e-mail. Met OffiSeen houdt u uw officina permanent in de gaten!

  • Controleren vanuit uw ULTIMATE-software

Met één muisklik heeft u vanuit uw ULTIMATE-software toegang tot de camera’s. Verder beschikt u over een markering van uw video’s naargelang van bepaalde specifieke gebeurtenissen (bv: verkoop van verdovende middelen, transacties in cash voor bedragen van meer dan 100 euro, enz).

  • Een fiscaal voordeel

Verkrijg een extra belastingvoordeel op de geboekte winst in het boekjaar waarin u OffiSeen heeft aangekocht!

Zin om meer te weten over ons aanbod? Contacteer ons via onderstaand formulier.

Wenst u meer informatie over dit product?
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hebt u meer informatie over dit product nodig ?
Maak uw keuze !

Ik wens opgebeld te worden

Ik wens een e-mail te versturen

Toegang tot online-formulier