Pharmagest

Pharmagest Belgium is een dochteronderneming van Pharmagest, een Franse groep die gespecialiseerd is in hoogtechnologische gezondheidssoftware. Met meer dan 900 medewerkers positioneert Pharmagest Interactive zich als de Franse marktleider van officinale software.

Pharmagest bestaat uit 4 afdelingen:

De afdeling Solutions Pharmacie Europe

Deze afdeling bevat de pool Pharmacie België en Luxemburg, die vertegenwoordigd wordt door Pharmagest Belgium en Pharmagest Luxembourg, en de pool Pharmacie France waarvan de beroepssoftware LGPI vandaag in meer 9000 Franse officina’s is geïnstalleerd.

De afdeling Solutions voor gezondheids- en medisch-maatschappelijke instellingen.

De dochteronderneming Malta Informatique biedt krachtige informatica-oplossingen aan voor de instellingen voor de opvang van hulpbehoevende bejaarden (Etablissements d’Hébergement de Personnes Agées Dépendantes of EHPAD), en voor dagopvangstructuren voor senioren. Samen met de vennootschappen Dicsit en Axigate is de groep ook actief in de sector van de verpleegkundige verzorging aan huis en in ziekenhuizen.

De afdeling e-Solutions Gezondheid

Innovatie zit in het DNA van het bedrijf, want de groep Pharmagest specialiseert zich eveneens in de ontwikkeling en commercialisering van verbonden en beveiligde oplossingen voor de gezondheidsprofessionals, die zij dan kunnen gebruiken voor hun patiënten. Het is de ambitie van de groep om de interprofessionaliteit te bevorderen en om de apotheker, als medicijndeskundige en professionele zorgverlener die dichtbij de mensen staat, centraal te plaatsen in de gezondheidscoördinatie van de patiënten.

De afdeling Fintech

Via zijn dochteronderneming Nanceo is Pharmagest Interactive ook actief in de sector van de financiële technologie. Nanceo reikt oplossingen aan voor de financiering van huurpanden voor de dienstensector.

 

Organogram van de Groep PHARMAGEST op 31/03/2019

 

organigram Pharmagest