Waarden

ExpertiseEXPERTISE

Uw rol als apotheker evolueert mee met zijn tijd. Daarom vertrouwen we aan mensen die specialist zijn in hun vakgebied de zorg toe om oplossingen uit te werken die uw dagelijks werk in de officina vereenvoudigen.

 

VAN DICHTBIJ ONDERSTEUNENVAN DICHTBIJ ONDERSTEUNEN

Dankzij onze vele medewerkers die werkzaam zijn in Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg kunnen we u, uw team en uw patiënten van dichtbij ondersteunen. We stellen alles in het werk om optimaal voor u beschikbaar te staan, te luisteren naar uw behoeften en u de oplossingen aan te reiken die u nodig heeft.

 

AnticiperenANTICIPEREN

Dat is het handelsmerk van een bedrijf dat vooruitkijkt, vooruitgaat en de zaken niet ondergaat. Pharmagest Belgium stelt u de innovaties voor die morgen de dienst zullen uitmaken. Dankzij onze creatieve en vernieuwende oplossingen staat u vandaag al in de apotheek van morgen.

 

OptimismeOPTIMISME

Optimisme is de motor die ons in staat stelt om de obstakels te overwinnen en vooruit te gaan. We geloven dat er voor de apotheek en het beroep van apotheker een duurzame toekomst is weggelegd. We zijn dus altijd op zoek naar die positieve dynamiek die de apotheker vooruitstuwt en hem rustig helpt om te gaan met de veranderingen in de farmaceutische sector.

 

 

Advies apotheker