Pharmanology 2018 : kom ons bezoeken !

Par Aline Noël Le 27 september 2018

pharmanology

 

 

 

 

Maak kennis met OffiTag, onze elektronische e-paper etiketten

DE ELEKTRONISCHE E-PAPERETIKETTENKom langs bij Pharmanology op 19/20 en 21 oktober en maak er kennis met OffiTag, onze exclusieve nieuwe elektronische e-paper etiketten.

OffiTag-etiketten zijn 100% compatibel met uw ULTIMATE business software voor officina’s. Zo kunt u:

  • tijd besparen
  • uw winkelrekken moderniseren
  • uw patiënten altijd gegarandeerd de juiste prijs bieden

 

 

IK ONTDEK OFFITAG

 

 

Mis het nieuwe aanbod van ULTIMATE niet

Uw business software voor officina’s is uitgerust met een gloednieuw informatieportaal. Wekelijks ontdekt u er in een webinterface zowel algemene artikelen over de farmaceutische wereld als specifieke artikelen over uw vak. En dit alles is net zo eenvoudig te gebruiken als uw webbrowser!

En om u nog beter van dienst te kunnen zijn, stelt SABCO u de gloednieuwe “Klantenzone” voor. Een eenvoudig hulpmiddel waarmee u, onder andere, uw facturen kunt raadplegen, uw persoonlijke gegevens kunt beheren en de aanvragen die u bij onze helpdesk heeft ingediend, kunt opvolgen.

Benieuwd naar al deze nieuwe producten? Bezoek ons op Pharmanology en bekijk er een exclusieve demonstratie op onze stand.

U kunt er ook al onze innovatieve IT-oplossingen bekijken (of herbekijken): OffiTouch-, OffiSeen-, OffiCash-, FarmaMobile, naast enkele e-gezondheidsproducten.

Win een iPhone X

Neem deel aan onze OffiTag-wedstrijd die wordt gesponsord door ZEBRA Technologies en maak kans op een iPhone X of een Google Home smart speaker. Deelnemen is heel eenvoudig! Bezoek de SABCO stand (306) van Pharmanology en vul het deelnameformulier in.

De prijzen: 1 iPhone X en 3 Google Home smart speakers.

speel & win

 

 

 

 

 

 

IK SCHRIJF ME IN VOOR PHARMANOLOGY (1)