SABCO sluit zich aan bij het farmaceutisch sociaal netwerk PHARMAID

Par Aline Noël Le 25 mei 2018

Sabco is onlangs toegetreden tot PHARMAID, het eerste business sociaalnetwerk op farmaceutisch gebied. Ontdek meer over dit nieuwe platform dat u toelaat om gemakkelijk te communiceren met alle spelers in de farmaceutische sector.

PharmaidWat is PHARMAID?

PHARMAID is het initiatief van 3 jonge Belgische ondernemers. Aanvankelijk zagen ze PHARMAID als een platform om vacatures en aanvragen voor vervangers in de apotheek te vergemakkelijken. Al snel merkten ze echter dat de noden van de Belgische farmaceutische sector verder reikten. Daarom besloten ze het PHARMAID platform uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

 

Vandaag kunt u via dit sociaalnetwerk:

  • Op de hoogte blijven en informatie uitwisselen dankzij een interactieve nieuwsfeed
  • Vacatures en stageaanbiedingen publiceren en raadplegen
  • Uw vervangingen efficiënt organiseren dankzij gecentraliseerde aanvragen en aanbiedingen, een eenvoudige en praktische agenda en een geautomatiseerd facturatiesysteem
  • Gebruik maken van een telefoongids van farmaceutisch afgevaardigden
  • Gebruik maken van gratis of betalende opleidingen over gezondheid

De pluspunten

PHARMAID is een 100% transparant netwerk: elk lid is duidelijk geïdentificeerd. U weet meteen of u met een commercieel afgevaardigde of een confrater te maken hebt.

SABCO op PHARMAID

Onlangs richtte SABCO op het sociaalnetwerk PHARMAID de groep “SABCO – Technologies for healthcare” op. Deze groep is uitsluitend bestemd voor onze SABCO-klanten: de ideale plaats om al uw opmerkingen over onze ULTIMATE Business Software voor officina’s en onze andere producten rechtstreeks te delen. In deze ruimte kunt u ook tips en trucs uitwisselen over onze software en op de hoogte blijven van ons nieuws!

Hoe lid worden van de groep?

  1. Registreer u GRATIS op https://www.pharmaid.be
  2. Vul uw profiel in
  3. Vraag om lid te worden van de groep “SABCO – Technologies for healthcare”
  4. Uw verzoek zal dan ter goedkeuring aan ons worden voorgelegd en wij zullen die zo spoedig mogelijk behandelen.

Tot op heden telt het sociaalnetwerk al 669 apotheken, 1353 apothekers en 504 afgevaardigden. Wacht niet langer en schrijf u ook in!