Tester/ Analist FR/NL

Par Aline Noël Le 2 augustus 2022

Over Pharmagest Belgium

Als IT-partner van apotheken sinds meer dan 40 jaar, ontwikkelt Pharmagest Belgium unieke IT-oplossingen die anticiperen op de ontwikkelingen in de zorgsector. Daarbij focussen we zowel op de begeleiding van patiënten als op het beheer van apotheken.

Als betrouwbaar en erkend aanspreekpunt voor apothekers en hun instellingen, is de groep Pharmagest al meer dan 30 jaar aanwezig in Frankrijk, en vandaag in 5 landen in Europa. Onze positie als Europees leider geeft ons een globale kijk op volksgezondheidsvraagstukken en stelt ons in staat te anticiperen op ontwikkelingen in het beroep van apotheker.

De functieomschrijving

Je komt terecht in onze R&D Belux afdeling, gespecialiseerd in de ontwikkeling van apotheeksoftware voor Luxemburg en België.

Binnen een multidisciplinair team bestaande uit 6 developers : waarvan 1 Team Manager en 2 Tech Leaders, 1 functioneel analist en 1 test analist; werk je voornamelijk aan de Ultimate oplossing, voor de Belgische markt, maar is het ook mogelijk dat je aan andere oplossingen van de groep moet werken.

Het team werkt met agile, met sprints van 3 weken, zo dicht mogelijk bij de behoeften van de klant, door verschillende rituelen te integreren (dagelijkse vergadering, planning, retrospectief en demonstratie). Alles met een goed humeur en wederzijdse hulp.

Als test analist van het team is het jouw rol om de kwaliteit van elke versie te garanderen en zo bij te dragen aan de algemene kwaliteit van het product.

Je bent verbonden aan het agentschap te Gosselies in België en zal af en toe naar het hoofdkantoor in Frankrijk (Villers Les Nancy) reizen.

Wat we van je verwachten om dit te kunnen realiseren :

– Je brengt je expertise in tijdens de studie- en ontwerpfase, je schat de takenlast in op het vlak van testmanagement en de complexiteit van de risico’s

– Je maakt testplannen op basis van functionele en niet-functionele specificaties die zijn opgesteld door de functioneel analist van je team

– Je neemt deel aan de kwalificatiefase van elke versie van onze software en geeft een gunstig of ongunstig advies over de distributie ervan

– Je neemt samen met de Functioneel Analist deel aan de reglementaire punten (FR/NL) en staat in voor de opvolging en de te integreren functionaliteiten.

– Je werkt samen met de reeds aanwezige test analist om samen de functionele en niet-functionele perimeter te testen.

– Je draagt ​​bij en doet beroep op de community testers van de groep Equasens (benchmarking, synergie met testers van andere teams, enz…)

Bij jouw indiensttreding zal je voor een groot deel handmatige testen moeten uitvoeren. Daarnaast wensen we onze testen te automatiseren en neigen we naar een steeds vloeiendere diffusie van onze versies. Jouw missies zullen daarom in deze richting evolueren.

Gebruikte werktools:

JIRA, Confluence, Polarion

Gezocht profiel:

We zijn op zoek naar een tweetalig persoon (FR/NL), iemand die nieuwsgierig, nauwgezet en enthousiast is, die geïnteresseerd is in het testen van software en dit met een technische eetlust.

Idealiter heb je een eerste ervaring met de functie of heb je technische vaardigheden in IT en wil je je specialiseren in testen. Je weet ook hoe je je taken moet aanpakken op basis van hun prioriteit.

En omdat we er een erezaak van maken om mensen te integreren met wie we graag werken, deel je graag met anderen en heb je een flinke dosis levensvreugde!

Pluspunt: Je hebt al in een agile context gewerkt en bent ISTQB gecertificeerd

Andere informatie:

Onze visie van de rekrutering: Bij ons zijn er geen klonen, geen elitisme maar maken we een strenge selectie van persoonlijkheden die onze bedrijfscultuur deelt. Daarom hechten we er het grootste belang aan ervoor te zorgen dat elke aanwerving het resultaat is van een gedeelde en doordachte beslissing, zowel voor u als voor ons.

Werkplaats

Gosselies – België
Enkele verplaatsingen naar de hoofdzetel te Villers Les Nancy – Frankrijk.