Tester/ Analist FR/NL

Par Aline Noël Le 2 augustus 2022

Over Pharmagest Belgium

Pharmagest Belgium en Pharmagest Luxembourg, is een team van een veertigtal medewerkers. Elke dag doen we er alles aan, om meer dan 500 Belgische apothekers, die ons vertrouwen, zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ben jij op zoek naar een boeiende en uitdagende job?
Wil je deel uitmaken van een structuur op mensenmaat die alle voordelen biedt van een grote groep?
Deskundigheid, anticipatie, nabijheid en optimisme zijn de waarden die jou drijven? Solliciteer dan voor de functie Test Analist.

De functieomschrijving

Als Test Analist kom je terecht in onze R&D Belux afdeling, gespecialiseerd in de ontwikkeling van apotheeksoftware voor Luxemburg en België.

Binnen een jong, ontspannen en dynamisch team bestaande uit developers, 1 functioneel analist en 1 test analist, werk je voornamelijk aan de « id. » oplossing, voor de Belgische markt. Het is ook mogelijk dat je af en toe aan andere oplossingen van de groep moet werken.

Als test analist van het team, is het jouw rol om de kwaliteit van elke versie te garanderen en zo bij te dragen aan de algemene kwaliteit van het product. Met andere woorden: je test de softwareversies volgens vooropgestelde scenario’s en je beoordeelt of een versie voldoende kwalitatief en stabiel is om deze naar onze klanten te versturen.

Je bent verbonden aan het agentschap te Gosselies in België en zal af en toe naar het hoofdkantoor in Frankrijk (Villers-Les-Nancy) reizen. Homeworking maakt deel uit van onze bedrijfscultuur J

Hiervoor :

– Je brengt je expertise in tijdens de studie- en ontwerpfase van de versies van de software

– Je maakt testplannen

– Je neemt deel aan de kwalificatiefase van elke versie van onze software en geeft een gunstig of ongunstig advies over de distributie ervan

–  Je neemt samen met de Functioneel Analist deel aan de reglementaire punten (FR/NL) en staat in voor de opvolging en de te integreren functionaliteiten.

– Je werkt samen met de reeds aanwezige test analist

– Je draagt ​​bij en doet beroep op de community testers van de groep Equasens (Benchmarking, synergie met testers van andere teams, enz…)

Gebruikte werktools:

JIRA, Confluence, Polarion

Gezocht profiel:

We zijn op zoek naar een tweetalig persoon (FR/NL), iemand die nieuwsgierig, nauwgezet en enthousiast is, die geïnteresseerd is in het testen van software.

Je moet kunnen deelnemen aan het ontwerp van de functionaliteiten van de software door mee te denken over de mogelijke risico’s.

Idealiter heb je een eerste ervaring met de functie of in informatica (development, support…) Een opleiding wordt voorzien zodra je ingeburgerd bent.

Andere informatie:

Onze visie van de rekrutering: Bij ons zijn er geen klonen, geen elitisme maar maken we een strenge selectie van persoonlijkheden die onze bedrijfscultuur deelt. Daarom hechten we er het grootste belang aan ervoor te zorgen dat elke aanwerving het resultaat is van een gedeelde en doordachte beslissing, zowel voor u als voor ons.